Pasta z makreli wędzonej, awokado i nie tylko:)

IMG_20151121_135939

IMG_20151121_135803

IMG_20151121_135350

Składniki:

1 wędzona makrela

1 cebula pokrojona w kostkę

2 jajka na twardo

1 łyżka kaparów

posiekany szczypiorek

2 łyżki oliwy z oliwek

sok z cytryny do smaku

pieprz świeżo mielony kolorowy

sól morska do smaku

Wszystkie składniki blendujemy razem na gładką masę. Pycha i #samozdrowie#!:))

 

Pasty rybne na blogu- wyśmienite- z makreli i nie tylko…: 

1. Pasta z makreli, białej fasoli i chilli- Post z dnia 19.02.2015:

Pasta z makreli, białej fasoli i chilli

2. Twarogowa pasta z makreli- Post z dnia 11.11.2014:

Twarogowa pasta z makreli

3. Pasta z makreli i awokado- Post z dnia 05.11.2014:

Pasta z makreli i awokado

4. Pasta sardynkowo-jogurtowa- Post z dnia 02.02.2015:

Pasta sardynkowo-jogurtowa

5. Pasta z łososia i awokado- Post z dnia 24.11.2014:

Pasta z łososia i awokado

6. Pasta z makreli prosto z podróży- Post z dnia 20.04.2015:

Pasta z makreli prosto z podróży…

Autor: smakiszczescia

Smaki szczęścia ze szczyptą pikanterii... W moich kulinarnych poczynaniach łączę różne smaki, które komponują się w wyśmienitą całość i dostarczają niezapomnianych doznań... Gotowanie to moja pasja; w kuchni się realizuję i odpoczywam...

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany.