Masło czosnkowo-ziołowe

IMG_20141108_221727

SONY DSC

Składniki:

masło

zioła ulubione, np. tymianek, rozmaryn, czy listki bazylii

szczypiorek, zielona pietruszka, koperek – wszystko wedle uznania

czosnek przeciśnięty przez praskę

sól morska, pieprz świeżo mielony do smaku

Masło mieszamy z ziołami, z czosnkiem, szczypiorkiem, czy koperkiem – z wszystkim tym, co lubimy…  Możemy ewentualnie dodać kiełki słonecznika lub kiełki rzodkiewki.

Świeże pieczywko i raj dla podniebienia gwarantowany!:))

Masło ziołowo-pomidorowe na blogu- Post z dnia 30.10.2014:

Masło ziołowo-pomidorowe

Autor: smakiszczescia

Smaki szczęścia ze szczyptą pikanterii... W moich kulinarnych poczynaniach łączę różne smaki, które komponują się w wyśmienitą całość i dostarczają niezapomnianych doznań... Gotowanie to moja pasja; w kuchni się realizuję i odpoczywam...

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany.