Jaja faszerowane

IMG_20150407_205321

IMG_20150406_212054

 

Dotychczas na blogu przedstawiałam przeróżne farsze i pasty jajeczne; oto one:

1. Jaja faszerowane (farsz pieczarkowy, farsz z wędzonym łososiem)- Post z dnia 13.03.2015:

Jaja faszerowane

2. Jaja faszerowane na ciepło- Post z dnia 07.03.2015:

Jaja faszerowane na ciepło

3. Pasta jajeczna z suszonymi pomidorami- Post z dnia 30.03.2015:

Pasta jajeczna z suszonymi pomidorami

4. Pasty jajeczne (farsz łososiowy z awokado bez majonezu, farsz zielony – Post z dnia 10.0.2015:

Pasty jajeczne

Dziś zachęcam do przyrządzenia najbardziej tradycyjnego farszu, najbardziej tradycyjnych, świątecznych jaj faszerowanych:

farsz:

roztarte żółtka jaj ugotowanych na twardo, świeży, drobno siekany szczypiorek, sól, pieprz świeżo mielony do smaku, majonez.

Nafaszerowane jajka posypujemy świeżo ściętą rzeżuchą. PYCHA!

(*) Na fotce z jajkami również Wołowina pieczona w niskiej temperaturze- Post z dnia 02.04.2015:

Wołowina pieczona w niskiej temperaturze

Autor: smakiszczescia

Smaki szczęścia ze szczyptą pikanterii... W moich kulinarnych poczynaniach łączę różne smaki, które komponują się w wyśmienitą całość i dostarczają niezapomnianych doznań... Gotowanie to moja pasja; w kuchni się realizuję i odpoczywam...

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany.