Pstrąg pieczony

IMG_20160408_203037

IMG_20160408_170456

Pstrąg pieczony w folii w piekarniku… z plastrami limonki, z masłem z zieloną pietruszką w środku, z czosnkiem, z odrobiną sosu sojowego. 

Pycha! Rybę pieczemy w folii 15 minut w temperarturze 220 stopni, po tym czasie odchylamy folię i pieczemy jeszcze kwadrans. I gotowe!

Tu przepis na pstrąga grillowanego- sezon grillowy tuż tuż:)) – http://smakiszczescia.pl/danie-glowne/pstrag-z-grilla/

Autor: smakiszczescia

Smaki szczęścia ze szczyptą pikanterii... W moich kulinarnych poczynaniach łączę różne smaki, które komponują się w wyśmienitą całość i dostarczają niezapomnianych doznań... Gotowanie to moja pasja; w kuchni się realizuję i odpoczywam...

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany.