Pasta z makreli

IMG_20160514_191957

IMG_20160514_192037

sdr

Dziś przedstawiam przepis na szybką i smaczną pastę z makreli wędzonej.

Składniki:

makrela wędzona

serek ziołowy almette

1 łyżka oliwy z oliwek

sól i pieprz świeżo mielony kolorowy

posiekany szczypiorek

Wszystkie składniki (oprócz szczypioru) blendujemy na gładką masę. Pastę mieszamy ze szczypiorkiem.

 

Pasty rybne na blogu- wyśmienite- z makreli i nie tylko…: 

1. Pasta z makreli, białej fasoli i chilli- Post z dnia 19.02.2015:

Pasta z makreli, białej fasoli i chilli

2. Twarogowa pasta z makreli- Post z dnia 11.11.2014:

Twarogowa pasta z makreli

3. Pasta z makreli i awokado- Post z dnia 05.11.2014:

Pasta z makreli i awokado

4. Pasta sardynkowo-jogurtowa- Post z dnia 02.02.2015:

Pasta sardynkowo-jogurtowa

5. Pasta z łososia i awokado- Post z dnia 24.11.2014:

Pasta z łososia i awokado

6. Pasta z makreli prosto z podróży- Post z dnia 20.04.2015:

Pasta z makreli prosto z podróży…

7. Pasta twarogowa z makrelą wędzoną i sokiem z pomarańczy- Post z dnia 29.01.206:

Pasta twarogowa z wędzoną makrelą z sokiem z pomarańczy

Autor: smakiszczescia

Smaki szczęścia ze szczyptą pikanterii... W moich kulinarnych poczynaniach łączę różne smaki, które komponują się w wyśmienitą całość i dostarczają niezapomnianych doznań... Gotowanie to moja pasja; w kuchni się realizuję i odpoczywam...

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany.