Masło ziołowe z czarnymi oliwkami


IMG_20150127_205234

Na blogu:

1. Masło czosnkowo-ziołowe- Post z dnia- 08.11.2014:

http://smakiszczescia.pl/pasty-i-inne-frykasy/maslo-czosnkowo-ziolowe/

2. Masło ziołowo-pomidorowe- Post z 30.10.2014:

http://smakiszczescia.pl/pasty-i-inne-frykasy/maslo-ziolowo-pomidorowe/

Dziś nowa propozycja- masło „we włoskim klimacie”- masło z czarnymi oliwkami i świeżym tymiankiem (masło wymieszane z pokrojonymi czarnymi oliwkami, z liśćmi świeżego tymianku, doprawione solą, świeżo mielonym pieprzem kolorowym; możemy ewentualnie dodać 2 ząbki czosnku przeciśnięte przez praskę).

Do tego świeże pieczywo lub jeszcze ciepła, domowej roboty ciabatta- Post z dnia 09.11.2014:

http://smakiszczescia.pl/pasty-i-inne-frykasy/ciabatta/

Pycha!


Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany.

Możesz użyć następujących tagów oraz atrybutów HTML-a: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>