Masło czosnkowo-ziołowe


IMG_20141108_221727

SONY DSC

Składniki:

masło

zioła ulubione, np. tymianek, rozmaryn, czy listki bazylii

szczypiorek, zielona pietruszka, koperek – wszystko wedle uznania

czosnek przeciśnięty przez praskę

sól morska, pieprz świeżo mielony do smaku

Masło mieszamy z ziołami, z czosnkiem, szczypiorkiem, czy koperkiem – z wszystkim tym, co lubimy…  Możemy ewentualnie dodać kiełki słonecznika lub kiełki rzodkiewki.

Świeże pieczywko i raj dla podniebienia gwarantowany!:))

Masło ziołowo-pomidorowe na blogu- Post z dnia 30.10.2014:

http://smakiszczescia.pl/pasty-i-inne-frykasy/maslo-ziolowo-pomidorowe/


Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany.

Możesz użyć następujących tagów oraz atrybutów HTML-a: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>