Gruszki ze świąteczną nutą na oleju kokosowym


IMG_20151205_231455

IMG_20151205_231723

IMG_20151205_231320

20151205_113045

Dziś zapraszam na „Pierś z kaczki, pieczone bataty i gruszki z cynamonem, z goździkami smażone na zapachowym oleju kokosowym…”

 

Cudowne właściwości oleju kokosowego:

– środek nawilżający skórę- rewelacyjny olejek nawilżający o wspaniałym zapachu,

– regeneruje i wzmacnia włosy,

– obniża poziom złego cholesterolu,

– wspomaga odchudzanie,

– można używać go do smarowania pieczywa, smażenia, gotowania i pieczenia,

– oczyszcza organizm z toksyn,

– reguluje poziom cukru we krwi,

– wspomaga pracę układu krążenia,

i wzmacnia odporność.

Gruszki obrałam i pokroiłam, następnie smażyłam na oleju kokosowym z odrobiną cukru, cynamonu i z goździkami- Pycha! – Wspaniały dodatek do mięs.

Przepisy na piersi z kaczki i pieczone bataty znajdują się już na blogu- Polecam i zapraszam!


One thought on “Gruszki ze świąteczną nutą na oleju kokosowym

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany.

Możesz użyć następujących tagów oraz atrybutów HTML-a: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>